Vyhľadávanie Menu
Vyhľadávanie
Menu
+421 914 111 777
Last Minute
Spoznajte európske metropoly Paríž a Rím
Spoznajte európske metropoly Paríž a Rím

Spoznajte európske metropoly Paríž a Rím

Aj keď nás to k cestovaniu neťahá, sú na svete miesta, ktoré by mal aspoň raz za život navštíviť každý z nás. Dve z nich, na ktoré chceme upútať vašu pozornosť, ani nie sú tak ďaleko a postačí vám len pár dní na to, aby ste ich spoznali.

Atmosféra Paríža nielen pre zamilovaných

Koľkí z našich priateľov sa vrátili z dovolenky s obrúčkou na prste? Keď dvaja stoja pod známou Eiffelovou vežou a dívajú sa na jej majestátnosť, je to príležitosť zamyslieť sa nad výnimočnosťou vlastných pocitov. Emócie sa zosilnia ešte viac pri prechádzkach historickým centrom Paríža, kde sa môžeme nechať očariť nádhernými architektonickými dielami. Voňavé croissanty, naokolo elegantne odetí ľudia hovoriaci hádam všetkými jazykmi sveta a naša drahá polovička priamo po našom boku. Paríž je mesto módy, mesto zamilovaných, mesto umenia. Poznávacie zájazdy vás s ním zoznámia. Či vycestujete autobusom, alebo letecky, budeme mať možnosť si v európskej metropole aj 2, 3 noci pospať a na chvíľu sa cítiť ako pravý Parížan.

Paríž

Prejdete sa Latinskou štvrťou, v ktorej sa nachádza známa Univerzita Sorbonne, Panthéon, prezriete si Notre Dame, kráľovský zámok Versailles, jeho známu Zrkadlovú sálu či záhrady, prejdete sa bulvárom Champs-Elyseés ukončeným Víťazným oblúkom a odfotíte sa pri Eiffelovej veži, kde si už mnohé páry povedali svoje áno. V štvrti Montmartre na vás čaká Bazilika Sacré Coeur, navštívite Invalidovňu s vojenským múzeom, kde je pochovaný cisár Napoleon, palác Louvre a Tuilerijské záhrady. Nezabudnuteľným zážitkom môže byť plavba po Seine, počas ktorej si užijete nádherné výhľady na Paríž. Zažite ho na vlastnej koži, zimomriavky sú garantované.

Paríž a Siena

Poďte s nami do Ríma

Metropolu Talianska netúžia vidieť len kresťania, ale aj všetci milovníci histórie a umenia. Celodenná pešia prehliadka pamätihodností vám možno k večeru prinesie únavu, ale bude príjemná, pretože to, čo uvidíte, nezažívate denne. Spoznáte najväčšie námestie Piazza Navona s Fontánou štyroch riek, Námestie ľudu či známu Fontánu di Trevi, Španielske námestie či sídlo prezidenta. Zážitkom na celý život môže byť návšteva Vatikánu, Baziliky sv. Petra, prehliadka Vatikánskych múzeí a Sixtínskej kaplnky. Prezriete si na vlastné oči Koloseum, Benátske námestie a mnoho architektonických vzácností, ktoré sa spájajú s osobnosťami s dejín či významnými udalosťami. Rím za viac ako 2-tisíc rokov svojej existencie nadobudol svojské črty, no má množstvo zachovaných pamiatok. Keď si vychutnáte kvalitnú taliansku kávu či ochutnáte pizzu a cestoviny, môžete sa pustiť do počítania množstva fontán (je ich približne 300!) alebo hodiť mincu do Fontány di Trevi, ktorá všetky príspevky odovzdáva rok čo rok charitám. Paríž, rovnako ako Rím sú obľúbené turistické centrá, preto sa treba pripraviť na masy turistov. Odhliadnuc od toho si však svoju dovolenku môžete užiť tak, akoby tieto mestá postavili pre vaše potešenie. Zahoďte za hlavu povinnosti a starosti a podajte si ruku s históriou a kultúrou vďaka našim poznávacím zájazdom.

Rím

 

Vybrané zájazdy pre Vás

Tipy na poznávačky
Paríž - perla na Seine
Autobusom 5 DŇOVÝ POZNÁVACÍ ZÁJAZD
Čarovné Alsasko
Autobusom 5 DŇOVÝ POZNÁVACÍ ZÁJAZD
Morava
Autobusom 3 DŇOVÝ POZNÁVACÍ ZÁJAZD
Maďarsko - krajina kúpeľov a vína
Autobusom 3 DŇOVÝ POZNÁVACÍ ZÁJAZD
Istanbul letecky
Letecky 4 DŇOVÝ POZNÁVACÍ ZÁJAZD
Zobraziť viac ponúk
Naši partneri