Vyhľadávanie Menu
Vyhľadávanie
Menu
+421 914 111 777
Last Minute
Už dosť predstieranej radosti z nechcených darčekov!
Už dosť predstieranej radosti z nechcených darčekov!

Už dosť predstieranej radosti z nechcených darčekov!

Opäť raz sa blíži ten čas. Čas Vianoc, čas dobrôt, čas darčekov... Kto by sa naň netešil? S vekom sme sa však trochu zmenili a z detí, ktoré sa tešili na kopu darčekov pod stromčekom a nedočkavé trhanie baliaceho papiera, sa teraz tešíme skôr na samotné obdarovávanie našich blízkych. Veď keď niekoho máte radi, nie je nič krajšie, ako mu vyčariť úsmev na perách. A to môžete aj dokonalým darčekom. Stačí ho len vybrať!

Darcek pod vianocny stromcek Turancar

To však vôbec nie je ľahké. Naopak, vybrať vhodný darček je hotové umenie. Podľa štatistík až 17% ľudí dostalo na posledné Vianoce nevhodný darček. Možno si myslíte, ako dobre túto osobu poznáte a určite sa vám podarí vybrať niečo, čo by sa jej/jemu páčilo. Držíme vám palce, ale dávajte si pozor. Ľudia si často myslia, že poznajú vkus toho druhého, avšak čísla tvrdia opak. Napríklad vo Francúzsku sa po Vianociach na internete vymení až 3,5 milióna darčekov spod stromčeka.

No super! Zase ponožky…

Prvenstvo v nechcených darčekoch, a to až pätinu, tvorí nevhodné oblečenie či obuv.

Že kvalitnou kozmetikou nič nepokazíte, prípadne poznáte obľúbenú vôňu danej osoby? Musíme vás varovať. Hneď druhé najčastejšie nevhodné darčeky sú práve kozmetika a parfémy. V tesnom závese najmenej chcených, sú darčeky do domácnosti. Rôzne doplnky, či dekorácie, ani tie nie je ľahké vybrať. A čo je najhoršie, dotyčná osoba si takýto darček bude musieť niekde schovať a vždy vyberať pred vašou návštevou, lebo sa vás samozrejme nebude chcieť dotknúť. 

Teraz si to predstavte: idylické Vianoce, ozdobený stromček a váš napätý výraz plný očakávaní, ako sa daná osoba zatvári po rozbalení vášho darčeka. A vzápätí tá predstieraná radosť, či naopak neskrývané sklamanie, keď zvolá: “Piaty pár ponožiek. Presne to som potreboval/a…” Ťažko povedať, čo je horšie.

 S Turancarom to nie je o ponožkách, darujte nezabudnnuteľný zážitok!

Prečo teda riskovať, vymýšľať, komplikovať si život a zháňať kopu darčekov, o ktorých neviete, či potešia. Najväčším darom je predsa čas. Obzvlášť ten príjemne strávený. A čo je príjemnejšie, než vysnívaná dovolenka? Preto nekupujte more darčekov, darujte radšej more zážitkov. Vyberte si z našej first minute ponuky letných dovoleniek a darujte vašim blízkym nezabudnuteľné leto. Pobytové zájazdy teraz so zľavami až do 40% do 31.12.2022 a vianočným bonusom až do 50 EUR do 23.12.2022. Pri poznávacích zájazdoch využite zľavy až do 21% do 31.12.2022 a vianočný bonus do výšky 50 eur do 23.12.2022.

 Dovolenka ako darcek s CK Turancar

S Turancarom to nie je o ponožkách, darujte nezabudnuteľný zážitok!

Vybrané zájazdy pre Vás

Tipy na poznávačky
Paríž - perla na Seine
Autobusom 5 DŇOVÝ POZNÁVACÍ ZÁJAZD
Čarovné Alsasko
Autobusom 5 DŇOVÝ POZNÁVACÍ ZÁJAZD
Morava
Autobusom 3 DŇOVÝ POZNÁVACÍ ZÁJAZD
Maďarsko - krajina kúpeľov a vína
Autobusom 3 DŇOVÝ POZNÁVACÍ ZÁJAZD
Istanbul letecky
Letecky 4 DŇOVÝ POZNÁVACÍ ZÁJAZD
Zobraziť viac ponúk
Naši partneri