Vyhľadávanie Menu
Vyhľadávanie
Menu
+421 914 111 777
Last Minute
Ako ušetriť na budúcoročnej dovolenke, keď ceny neustále rastú?
Ako ušetriť na budúcoročnej dovolenke, keď ceny neustále rastú?

Ako ušetriť na budúcoročnej dovolenke, keď ceny neustále rastú?

Všetci to s hrôzou sledujeme. Všetci rozmýšľame, ako ušetriť. Všade sme zaznamenali nárast cien a následne robíme škrty v rodinnom rozpočte. Relax a zábava sú častokrát medzi prvými, ktorých sa vzdáme. Nie je to však smutné? Celý rok pracovať a nedopriať si zaslúžený odpočinok a rozptýlenie od každodennej rutiny? Podľa nás je. Preto sme sa zamysleli, ako by sa dalo na dovolenke ušetriť a stále si ju dopriať.

Spôsobov je mnoho. Jasné, môžete zľaviť z nárokov a ísť do lacnejšej destinácie, skrátiť počet dní, zvoliť hotel nižšej kategórie... Namiesto reštaurácií, či služieb all inclusive, si budete pripravovať stravu sami. Môžete dokonca hotel úplne vynechať a ísť do kempu. Možností je veľa, ale bude to pre vás skutočne dovolenka? Taká, akú ste chceli a akú si zaslúžite?

Lacná dovolenka

V Turancare vieme, ako na to

Niektorí cestovatelia radia, že ušetriť môžete, ak sa vyberiete na cestu na vlastnú päsť. Tak si môžete nájsť najlacnejšiu letenku a nevšedný hotel mimo ponúk cestovných kancelárií. Všetko to znie skvele, no len dovtedy, kým sa niečo nepokazí. Pretože tu vám nikto nič negarantuje, na rozdiel od cestovania s cestovnou kanceláriou. Pri individuálnom cestovaní v zahraničí napríklad nemáte delegáta, ktorý vám pomôže prípadné ťažkosti vyriešiť. Stačí jeden malý problém a za dovolenku v konečnom dôsledku zaplatíte viac, než keby ste išli rovno cez cestovku.

Dovolenka s CK Turancar 2023

Klienti sa pričasto spoliehajú na last minute ponuky, ktoré bývajú podľa nich lacnejšie. Pri nákupe na poslednú chvíľu však netreba zabúdať, že ani vtedy nemáte také záruky, ako pri včas kupovanom zájazde. A úprimne, čo ostane v zľave? Tie najlepšie miestenky sú dávno vypredané, najluxusnejšie izby obsadené a vy môžete skončiť na dovolenke, na ktorej síce ušetríte, no nebude podľa vašich predstáv. A to si po celom roku v práci predsa nezaslúžite.

Ako teda ušetriť?

Riešenie je jednoduché, no treba konať ihneď. Čím skôr sa rozhodnete, tým viac ušetríte. V Turancar pre vás máme ponuku pobytových zájazdov na budúci rok so zľavami až do 40% do 31.12.2022 a vianočným bonusom až do výšky 50 eur do 23.12.2022.

A kto nemá chuť len tak leňošiť, ale chce aj spoznať kus sveta, môže využiť našu širokú ponuku aktívnych poznávacích zájazdov so zľavami do výšky 21%, ktoré rovnako platia do 31.12.2022 a vianočným bonusom do výšky 50 eur do 23.12.2022. Nečakajte a využite dramaticky nižšie ceny v časoch, keď všetko zdražuje.

Dovolenka s CK Turancar

 

Práve Turancar Vám ponúka výhodné zľavy, ktoré je možné kombinovať!

Vybrané zájazdy pre Vás

Tipy na poznávačky
Paríž - perla na Seine
Autobusom 5 DŇOVÝ POZNÁVACÍ ZÁJAZD
Čarovné Alsasko
Autobusom 5 DŇOVÝ POZNÁVACÍ ZÁJAZD
Morava
Autobusom 3 DŇOVÝ POZNÁVACÍ ZÁJAZD
Maďarsko - krajina kúpeľov a vína
Autobusom 3 DŇOVÝ POZNÁVACÍ ZÁJAZD
Istanbul letecky
Letecky 4 DŇOVÝ POZNÁVACÍ ZÁJAZD
Zobraziť viac ponúk
Naši partneri