Vyhľadávanie Menu
Vyhľadávanie
Menu
+421 914 111 777
Last Minute
Do Tureckého hotela za vysnívanou dovolenkou

PÁR DOBRÝCH RÁD, AKO SI VYBRAŤ HOTEL

Do Tureckého hotela za vysnívanou dovolenkou

Do Tureckého hotela za vysnívanou dovolenkou

Dostať sa na dovolenku do pokojného hotela priamo na pláži, v blízkosti centra s rozľahlým areálom a toboganmi sa tak trochu vylučuje. Nechceme tým povedať, že sa treba uspokojiť s prvou ponukou, no ak si správne nastavíte svoje predstavy, realita vás nakoniec milo prekvapí. Správny výber hotela pre vašu dovolenku je často polovicou úspechu, preto našim klientom vždy odporúčame zvážiť svoje priority a očakávania. Potom ich porovnať s realitou a prehodnotiť svoje nároky.

Vysnívaná dovolenka v Turecku

Ak hľadáte pokojnú dovolenku, musíte napríklad rátať s tým, že hotel bude v menšom stredisku alebo mimo centra mesta. Rovnako tak veľké rezorty nenájdete v historickom centre, no tešiť vás môžu krásne prechádzky pobrežnými promenádami. A do centra sa však vždy poľahky dostanete aj miestnymi dolmusmi (taxíkmi).

Turecko historické centrum  Turecko pokojná dovolenka

Ak si svoju dovolenku neviete predstaviť bez večerov strávených v reštauráciách, baroch a kluboch v rušnom centre, cez deň sa asi neschováte v tôni paliem v rozľahlom areáli hotela. No zrelaxovať sa dá aj v príjemných mestských hoteloch, ktoré ako každý turecký hotel navyše ponúkajú preslávené turecké kúpele.

Turecko Bary a Reštaurácie

Rovnako dôležitý je aj výber pláže, pretože aj tie sa v Turecku dokážu veľmi líšiť. Takže ak milujete stavať hrady, nepoľavte so svojej predstavy širokej pláže s drobným zlatistým pieskom, no v prípade, že vám večer stačí prechádzka, počas dňa ležadlo pri mori alebo plávate zásadne len v bazéne, myslite na to, že kamene pri vstupe do mora by vás nemali až tak vyrušovať a ovplyvniť váš konečný výber.

Turecké pláže

Pri výbere rodinnej dovolenky nečakajte na last minute. Áno, aj motyka občas vystrelí, no nájsť týždeň pred odchodom rodinnú izbu s oddelenými spálňami, či štandardnú izbu s dvomi prístelkami alebo rovno obe je tak trochu nereálne. V hoteloch je týchto izieb spravidla pomenej a predávajú sa vždy ako prvé. Ak naviac hľadáte dovolenku počas prelomu júla a augusta, neváhajte už ani minútu, pretože tieto termíny do last minute zliav často ani neprídu pre ich obľúbenosť (a závodné dovolenky).

Turecko Rodinná dovolenka  

A aby ste v ponukách neblúdili, ponúkame rovno pár našich obľúbených hotelov..

Bella Resort je vhodný pre milovníkov animácií a zábavy pre všetky vekové kategórie.  Rovnako rodiny poteší aj pozvoľný vstup do mora a krásna piesočnatá pláž. Vaša rodina si tiež poľahky odskočí do neďalekého Side.

Turecko Bella Resort

Krátka cesta z letiska do hotela Kaya Belek a dovolenka sa môže začať. Vzdušný, rozľahlý areál milujú nielen rodiny, ktoré tu nájdu množstvo vodných atrakcií a piesočnatú pláž. Rovnako poteší aj nadšencov golfu, tenisu a iných pohybových aktivít.

Turecko Kaya Belek

Terrace Beach je ideálnou voľbou pre zamilované dvojice, ale aj tých, ktorý si na dovolenke radi obnovia šatník novými kúskami. Nákupné možnosti v okolí hotela, či tie v neďalekom Side každého presvedčia. Preverené služby hotela odporúča aj niekoľko našich kolegýň :)

Turecko Terrace Beach

Asia Beach je typický mestský hotel v Alanyi a je ako stvorený pre nadšencov Instagramu, pretože fotky z krásneho hotelového móla sa na profile určite nikomu nestratia. Do rušného centra známeho strediska to navyše netrvá dlho, a tak sa môžete ponoriť do jeho uličiek a večer si užiť tú pravú dovolenkovú zábavu.

Turecko Asia Beach

Side Royal Style je synonymom moderného tureckého štandardu. Hotel, ktorý pulzuje každý deň v novom rytme si slovko štýl vo svojom názve určite zaslúži. Tematické drinky, každodenné animácie a výborné služby podčiarknuté elegantným dizajnom hotela splnia očakávania tých, ktorí sa prišli baviť, smiať a radi si doprajú pocit výnimočnosti.

Turecko Side Royal Style

Ako sme povedali na začiatku, polovicou úspechu je výber správneho hotela, s ktorým vám radi pomôžeme aj na našich pobočkách a predajných miestach. A tá druhá polovica? Tá je ešte dôležitejšia (a s úsmevom dodáme, že mnohokrát oveľa ťažšia). Je to voľba spoločnosti. Žiaľ, rady v tejto oblasti sa poskytujú veľmi ťažko, no bude to dovolenka, takže nič neberte príliš vážne a my vám na záver len zaželáme, aby ste so svojou rodinou, partiou, polovičkou či kamarátkou prežili krásne a výnimočné chvíle.

Vybrané zájazdy pre Vás

Tipy na poznávačky
Paríž - perla na Seine
Autobusom 5 DŇOVÝ POZNÁVACÍ ZÁJAZD
Čarovné Alsasko
Autobusom 5 DŇOVÝ POZNÁVACÍ ZÁJAZD
Morava
Autobusom 3 DŇOVÝ POZNÁVACÍ ZÁJAZD
Maďarsko - krajina kúpeľov a vína
Autobusom 3 DŇOVÝ POZNÁVACÍ ZÁJAZD
Istanbul letecky
Letecky 4 DŇOVÝ POZNÁVACÍ ZÁJAZD
Zobraziť viac ponúk
Naši partneri