Vyhľadávanie Menu
Vyhľadávanie
Menu
+421 914 111 777
Last Minute
Len pár hodín letu a môžeme byť kdekoľvek na svete

Letecké poznávacie zájazdy

Len pár hodín letu a môžeme byť kdekoľvek na svete

Len pár hodín letu a môžeme byť kdekoľvek na svete

Túžba po poznaní, histórii, po dobrodružstve, po nových priateľstvách, ale tiež veľmi príjemná zmena a únik pred každodennou realitou. Ako inak by sa ešte dala opísať naša záľuba v cestovaní a spoznávaní cudzích krajín, kultúr a histórie? A aká je lepšia cesta za nasávaním jedinečnej atmosféry zaujímavých miest sveta ako absolvovať poznávacie zájazdy?

Poznávacie zájazdy

Tajomstvo poznania nie je vždy v knihách

Každý druh dopravy má svoje pre a proti. Pri autobusovej doprave máme skvelú možnosť poznávať svet a krajiny už cestou do cieľovej destinácie. Cez okno sa môžeme dosýta kochať krásami okolitých hôr, nekonečných lúk či sledovať vrcholky stromov počas jazdy cez fascinujúce viadukty vedúce ponad hlboké údolia. A hoci je cesta autobusom počas dňa zaujímavá, vzhľadom na dĺžku času stráveného v jednej polohe nie je pre každého. Potom tu máme individuálnu dopravu autom, ktorá je časovo na rovnakej úrovni ako cesta autobusom, poskytuje však o niečo väčší komfort a viac možností počas cesty.

Letecká doprava je však niečo celkom iné! Cestovať lietadlom je vzrušujúce, je to dobrodružstvo a zážitok aj napriek tomu, že cez okná lietadla nevidíme cestu lemujúcu prírodou, ale len oblačný opar a vzdialené kontúry krajiny pod nami. Avšak čas, za ktorý sa dostaneme z bodu A do bodu B, je neporovnateľný s ostatnými typmi dopravy. A tak je veľkým benefitom práve pri poznávacích zájazdoch. Na druhej strane sa nedá nespomenúť, že práve letecká doprava je v porovnaní s ostatnými typmi dopravy to najbezpečnejšou a najpohodlnejšou.

 Letecké poznávacie zájazdy

Poznávacie zájazdy letecky

Poznávacie zájazdy sú tým najprirodzenejším spôsobom, ako na vlastnej koži spoznať čaro zaujímavých miest, nasať ich neopakovateľnú atmosféru a privoňať či dokonca ochutnať tamojšie špeciality a gurmánske lahôdky. Letecké poznávacie zájazdy sú ideálnou možnosťou, ako svoje obzory rozšíriť aj o krajiny, ktoré ležia trochu ďalej od nás. Tí z nás, ktorým učaroval beduínsky život, púštne safari či história islamských krajín, sa počas 3 hodín letu prenesú nielen niekoľko kilometrov vzdušnou čiarou, ale tiež cez množstvo kultúr do zemepisnej šírky, kde leží jedna z najpôsobivejších krajín Blízkeho východu – Jordánsko.

Jordánsko Petra

Ak je nebezpečenstvo a dobrodružstvo tým, čo hľadáme, návšteva najvýznamnejšieho pútnického miesta v Katalánsku – kláštor Montserrat – je dokonalým spojením adrenalínu z jazdy a fascinujúcich výhľadov do údolia obkoleseného monumentálnymi bralami a úzkymi serpentínami vedúcimi až k vrcholu samotného Montserratu. O niečo pohodovejšieho charakteru sú poznávacie zájazdy do zaujímavých miest európskeho kontinentu, ktoré nám ponúkajú možnosť spoznať ich zákutia, typické kultúrne a spoločenské podujatia alebo len príležitosť zažiť bežný deň v cudzom meste.

 Katalánsko Španielsko

Pokiaľ niekto túži po zážitkoch a po dobrodružstve a chce urobiť krok mimo vopred vyšliapaných koľají, má skvelú možnosť vybrať si z ponuky poznávacích zájazdov do bližších, ale aj do vzdialenejších krajín. Poznávací zájazd nie je jedným z tých výletov, na ktoré sa po čase zabúda. Dobre zorganizovaný pobyt v nás dokáže zanechať hlboké spomienky na veľmi, veľmi dlhý čas. Istým spôsobom nám tak tých pár dní dá oveľa viac ako akýkoľvek pobyt v päťhviezdičkovom hoteli so službami all inclusive. Treba si len vedieť vybrať.

Vybrané zájazdy pre Vás

Tipy na poznávačky
Paríž - perla na Seine
Autobusom 5 DŇOVÝ POZNÁVACÍ ZÁJAZD
Čarovné Alsasko
Autobusom 5 DŇOVÝ POZNÁVACÍ ZÁJAZD
Morava
Autobusom 3 DŇOVÝ POZNÁVACÍ ZÁJAZD
Maďarsko - krajina kúpeľov a vína
Autobusom 3 DŇOVÝ POZNÁVACÍ ZÁJAZD
Istanbul letecky
Letecky 4 DŇOVÝ POZNÁVACÍ ZÁJAZD
Zobraziť viac ponúk
Naši partneri